• Janine

Zuster met de roze schoenen

Allereerst, dankjewel voor de reacties op mijn vorige blog! Super leuk!

Op dit moment kan ik alweer zo’n soort blog schrijven, in een week kan er veel gebeuren!

Vooral op zakelijk vlak moest ik veel dingen regelen, ellenlange formulieren invullen, dingen uitzoeken, verzekeringen aanvragen. Maar sinds afgelopen vrijdag is alles rond.

En morgen is mijn eerste dienst! Ehm en ja eerlijk, dat vind ik best een beetje spannend!

Via TMI staan er heel veel diensten in allerlei ziekenhuizen open, waarbij ik dus kan kiezen wat me leuk lijkt. Ik koos uiteindelijk voor 3 diensten op dezelfde afdeling, lijkt me wel zo handig om weer even routine te krijgen. Aangezien ik ruim 3 maanden niet gewerkt heb!

Diensten op de MDL in het HMC (Haaglanden Medisch Centrum) Westeinde. Maar de volgende dag werd ik gebeld dat ze me graag willen hebben op die dagen, maar wel op een andere afdeling en of ik dat goed vond. Ja hoor, geen probleem, gaan we toch naar de chirurgie in het HMC Antioniushove! Heerlijk die flexibiliteit!

Dus morgen om 7.30 zal ik daar paraat staan in mijn nieuwe roze schoenen en ben ik vanaf dan ‘zuster met de roze schoenen’! En zal ik je via deze blog en instagram op de hoogte houden van mijn avonturen op mijn roze schoenen!
© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now