COACHING

Een scheiding of relatiebreuk heeft altijd een grote impact op je leven. Omdat je dan op een punt komt te staan dat je je eigen keuzes moet gaan maken.

Maar je er dan achterkomt:

Wat wil ik nou eigenlijk?

Of wie ben ik nou eigenlijk?

Dit kan enorm verwarrend zijn. Samen jou wil ik op zoek gaan naar die antwoorden. Zodat jij na je scheiding of relatiebreuk die zelfverzekerde, zelfbewuste vrouw wordt. Die weet waar ze voor staat en haar eigen keuzes maakt!

COACHING

Een scheiding of relatiebreuk heeft altijd een grote impact op je leven. Omdat je dan op een punt komt te staan dat je je eigen keuzes moet gaan maken.

Maar je er dan achterkomt:

Wat wil ik nou eigenlijk?

Of wie ben ik nou eigenlijk?

Dit kan enorm verwarrend zijn. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar die antwoorden. Zodat jij na je scheiding of relatiebreuk die zelfverzekerde, zelfbewuste vrouw wordt. Die weet waar ze voor staat en haar eigen keuzes maakt!

COACHINGSPROGRAMMA'S

Online coaching: Mogelijkheden via mail of skype.

Tijdens de onlinesessies gaan we op zoek naar waar jou kracht ligt, en welke keuzes jij wilt maken! Met mails of gesprekken waarin we coach en motiveer ik jou om de keuzes te maken die jij wil in je leven!

Kosten: €45 per sessie. Sessie is 1 uur.

Aanmelden: via contactpagina

Coaching op locatie: Tijdens deze sessie gaan we samen in een inspirerende omgeving op zoek naar jouw kracht, jouw talenten en jouw keuzes, jouw regie over je eigen leven.

Met een stappenplan komen we steeds dichterbij wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil!

Kosten: €75 per sessie. Sessie is 1 uur.

Prijs is incl. koffie/thee,lekkernijen, boekje en aandenken.

Afspraken vind in principe in Gouda plaats, op verzoek ook op locatie, prijs op aanvraag.

Aanmelden: via contactpagina

Coachingsweekend: Samen met 3 andere vrouwen gaan we in het coachingsweekend terug naar de basis. Kamperen in de natuur, geen mobieltjes of andere afleidende zaken. Alleen de natuur, jij en de kleine groep vrouwen die in dezelfde positie als jij staan. 

Zowel groepssessies, individuele sessies als gewoon leuke dingen doen. Dat is het coachingsweekend!

Met als doel na een paar dagen in de natuur, zonder afgeleid te worden, te werken aan jezelf en als een nieuwe, sterke vrouw weer thuis te komen! Ga je mee?

Gepland voorjaar 2019.

Voorwaarden: VOLGT

Kosten: VOLGT

Aanmelden: VOLGT

© 2023 by Salt & Pepper. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now